Σημαντικό ρόλο για τις μοναδικές μας γεύσεις παίζει ο chef Σωτήρης Βασιλείου που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έχει διατελέσει Sous chef στο βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο «La Villa Loraine» στις Βρυξέλλες, έχει εργαστεί ως προσωπικός chef του Πρέσβη της Βενεζουέλας και διδάσκει έως και σήμερα τη μαγειρική τέχνη σε φοιτητές πολύ γνωστού ΙΕΚ.

Η πολύ δυνατή θαλασσινή πρώτη ύλη σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνικές μαγειρικής συνθέτουν τα πολύ δυνατά εδέσματα που ετοιμάζουμε καθημερινά με πολύ αγάπη και σε φιλικές τιμές.