Τα Αγαπημένα Μας

  • Σκουμπρί καπνιστό (χειροποίητο)
  • Φάβα Σχοινούσας (θεωρείται καλύτερη ακόμη και από αυτή της Σαντορίνης, δοκιμάστε την)
  • Ο γαύρος μαρινάτος αλλιώς (με λινγκουίνι αγγουριού και δυόσμο)
  • Φύκι θαλασσινό τηγανιτό (το «μαρούλι της θάλασσας», συνοδεύεται με κρέμα σόγιας)
  • Μους καπνιστής ρέγγας (συνοδεύει άψογα ουζάκι ή τσιπουράκι)
  • Μους λευκού ταραμά (με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τριμμένο αυγοτάραχο)
  • Καπνιστή ρέγγα San Napoleon (μπεσαμέλ ξινόγαλου, καραμελωμένα μήλα και χαβιάρι μπρικ)
  • Σαρδέλα παντρεμένη (με ντομάτα, κρεμμύδι, σκορδάκι και μαϊντανό)
  • Κροκέτες γαρίδας (ντελικάτη γεύση για μικρά και μεγάλα παιδιά!!)
  • Χταποδάκι τηγανιτό (με μυστική μαρινάδα που λιώνει στο στόμα)
  • Καβουροσαλάτα (γνήσια ψίχα καβουριού, φύκια της θάλασσας και μους λεμόνι)
  • Γαρίδες σεβίτσε (με εσπεριδοειδή και αρωματικό έλαιο)
  • Καρπάτσιο λαβράκι (φιλετίνια με λάιμ και εξαιρετικό παρθένο αρωματικό ελαιόλαδο)
  • Χειροποίητα ραβιόλι (με γέμιση από κιμά καραβίδας)
  • Καρπάτσιο χταποδιού (με κονφί λεμόνι και κρίταμο)
  • Γαρίδες σαγανάκι (με χειροποίητο μπριος ποτισμένο με μελάνι σουπιάς)
  • Βασιλικό καβούρι (ολόκληρη η καβουροδαγκάνα αποκλειστικά για μερακλήδες)